• home
 • video
 • pas verschenen

  Van Aert spurt naar tweede plaats in Oostenrijk, dagzege voor Visconti

  Visconti juicht, voor Van Aert

  Het is al de derde podiumplaats voor Veranda’s Willems - Crelan in vier etappes in Oostenrijk.

  Giovanni Visconti (Bahrian-Merida) heeft de vierde etappe in de Ronde van Oostenrijk op zijn naam geschreven. Wout van Aert (Veranda’s Willems - Crelan) moest nipt de duimen leggen voor de Italiaan.

  Ook vandaag moesten de renners enkele cols in Oostenrijk bedwingen. De finish lag op een bergje van tweede categorie. Visconti, die ook al etappe twee wist te winnen, legde opnieuw beslag op de dagzege. 

  In de spurt was Visconti nipt sterker dan Van Aert. De Belg bleef op zijn beurt Michael Bresciani van Bardiani voor. 

   

  Ben Hermans verloor geen tijd en blijft aan de leiding van het algemeen klassement. Morgen verdedigt hij zijn trui in opnieuw een zware bergetappe. Dan finisht het peloton op de flanken van de gevreesde Großglockner.