• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Indrukwekkende Sagan demonstreert zijn kunnen in de fitness

  Peter Sagan

  Peter Sagan in actie.

  Peter Sagan is druk in de weer met zijn voorbereiding op de Ronde van Frankrijk. Op Twitter postte de wereldkampioen op de weg een filmpje met zijn oefeningen in de fitness. Het mag duidelijk zijn: het komt heus niet allemaal vanzelf bij de Slovaak.

  Zesde groene trui in Parijs?

  Sagan moest vorig seizoen de Ronde van Frankrijk verlaten nadat hij Mark Cavendish ten val had gebracht tijdens de massasprint van de vierde rit. De wereldkampioen wil zich nu graag opnieuw van zijn beste kant laten zien in de Tour en gaat vol voor een zesde groene trui in Parijs.

   

  De kopman van Bora-Hansgrohe rijdt nog de Ronde van Zwitserland in aanloop naar de Tour, maar zit ook daarvoor niet stil. Op Twitter postte Sagan gisteren een filmpje van zijn training in de fitness. Het lijkt soms allemaal vanzelf te gaan bij Sagan, maar de beelden bewijzen het tegendeel. Ook hij werkt keihard aan zijn lichaam.

  Sagan ziet af in de fitness: