Ga naar de inhoud

Atletico Madrid stelt nieuwe truitjes voor... zonder Griezmann

 vr 25 mei 2018 10:49
Verlaat Griezmann deze zomer Atletico?
Atletico Madrid heeft zijn truitjes voor volgend seizoen voorgesteld. Opvallend: Griezmann, volgens velen Atletico's beste speler, staat niet op de foto. Zijn toekomst bij de vicekampioen is onzeker, hij wordt al een tijdje gelinkt aan Barcelona.

Wel Lucas, Saul en Diego Costa

Atletico speelt ook volgend seizoen in zijn traditionele rood en wit gestreepte truitjes en blauwe short. De strepen zelf krijgen een nieuwe, moderne look.

Maar frappanter is de foto die Atletico publiceerde om de truitjes te presenteren. Daarop is Griezmann niet te zien, wel Lucas Hernandez, Saul en Diego Costa.

Transfer naar Barcelona?

Met de foto neemt de speculatie over de toekomst van Griezmann alleen maar toe. De Franse aanvaller wil voor het WK duidelijkheid. 

Barcelona wil Griezmann graag inlijven, maar de topspits zou zijn ploeggenoten verteld hebben dat hij blijft. Het bestuur wacht echter nog steeds op een positief bericht van zijn sterspeler. 

Tweet van Atletico Madrid

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.