• home
 • video
 • pas verschenen

  Beeld van het weekend: Iniesta blijft tot diep in de nacht zitten in Camp Nou

  Andres Iniesta bleef tot diep in de nacht zitten.

  Andres Iniesta neemt na 16 jaar trouwe dienst afscheid van Barcelona. De supporters zwaaide hij uit in het duel tegen Real Sociedad, maar na de wedstrijd nam hij nog een moment voor zichzelf om een laatste keer te genieten op het grasveld van Camp Nou. Mooie beelden!

  Na 674 wedstrijden heeft Andres Iniesta zijn allerlaatste minuten gespeeld in het shirt van FC Barcelona. De middenvelder kreeg een indrukwekkend afscheid van Camp Nou. Na de wedstrijd bleef hij nog lang zitten op de middenstip om een laatste keer te genieten. "Mijn hart zal altijd in Camp Nou blijven", vertelde hij.

  Bekijk hier zijn laatste seconden op het veld: