• home
 • video
 • pas verschenen

  Verstappen biedt excuses aan in Red Bull-fabriek: "Volgende keer meer marge"

  Bij Red Bull lijken ze dit seizoen meer tegen of op elkaar te rijden dan tegen de concurrentie. Na het debacle in Azerbeidzjan gingen Verstappen en Ricciardo door het stof bij het personeel. "We gaan wel vaker in de Red Bull-fabriek uitleggen hoe het weekend is gegaan", doet Verstappen zijn verhaal.

  Het is voorlopig niet het seizoen van Max Verstappen, met de botsing met zijn ploegmaat Daniel Ricciardo in Azerbeidzjan als triest dieptepunt. Bij Red Bull eisten ze excuses van beide rijders en die kregen ze ook.

  Verstappen en Ricciardo zijn zich bij het personeel in de fabriek in Milton Keynes gaan verontschuldigen. "We gaan vaker aan het personeel uitleggen hoe het weekend is gegaan", vertelt Verstappen op zijn site.

  "Ik vind het vrij normaal dat we ons verontschuldigd hebben na wat er gebeurd is. We zullen proberen dit soort crashes te voorkomen. Ik zal de volgende keer iets meer marge laten. Een paar millimeter."

  Ook met Ricciardo streek Verstappen de plooien glad. "We realiseren ons allebei dat het fout was. We hebben geen slechte gevoelens tegenover elkaar."

  In Spanje kwamen Ricciardo en Verstappen Barcelona-speler Iniesta tegen