• home
 • video
 • pas verschenen

  Gibraltar zoekt nieuwe bondscoach na 0 punten in WK-kwalificatiegroep

  Wood was sinds juli 2015 bondscoach van Gibraltar.

  De Brit Jeff Wood is niet langer bondscoach bij voetbaldwerg Gibraltar. Zijn contract werd in onderling overleg stopgezet. In de WK-kwalificatiepoule van de Rode Duivels pakte hij nul punten.

  Gibraltar zal er weinig verrassend niet bijzijn op het komende WK in Rusland. Maar het rapport in de WK-kwalificaties was ook voor de voetbaldwerg te mager. Met nul punten, slechts drie gescoorde doelpunten en 47 tegentreffers eindigden ze op de laatste plaats in groep H.

  In hun twee confrontaties met België, de groepswinnaar, incasseerde Gibraltar 15 doelpunten. In de thuiswedstrijd tegen de Belgen gingen ze met 0-6 onderuit, op Sclessin kregen ze een 9-0 pandoering om de oren.

  De 64-jarige Wood was sinds juli 2015 aan de slag als bondscoach bij Gibraltar. Hij blijft als opleidingsmanager wel aan de slag bij de Gibraltarese federatie. Een opvolger als bondscoach is er momenteel nog niet.