• home
 • video
 • pas verschenen

  Tom Boonen krijgt stevige concurrentie van Zlatan Ibrahimovic

  Tattoos zijn een verslaving voor Zlatan Ibrahimovic.

  Tom Boonen heeft sinds kort een reusachtig hert op zijn rug staan. Op de rug van voetballer Zlatan Ibrahimovic staat nog meer inkt. De spits van Manchester United heeft een imposante leeuw laten tatoeëren.

  De rug van Ibrahimovic:

  "Als ik op het veld stap, ben ik een leeuw", luidt de strijdleuze van Zlatan Ibrahimovic. Die spreuk heeft hij nu ook op zijn rug laten vereeuwigen. De aanvaller kan in de kleedkamer van Manchester United indruk maken met een gigantische leeuw.

  In de leeuw heeft hij ook de boeddhistische figuur Deva laten tatoeëren. Onderaan zijn rug herkent u ook de Mens van Vitruvius, bovenaan staat een gigantische koi, een veer en nog een boeddhistisch symbool.

  Ook Memphis Depay heeft een leeuw op zijn rug staan:

  Ook de Nederlandse flankspeler Memphis Depay heeft een leeuw op zijn rug staan. Toeval of niet: de ex-ploegmaat van Zlatan Ibrahimovic voetbalt nu voor Olympique Lyonnais.

  De rug van Tom Boonen:

  Tom Boonen gaat graag hard (lees: hert in het Kempens). Sinds kort staat er dan ook een gigantisch hert op de rug van de wielerkampioen.