• home
 • video
 • pas verschenen

  Nadal lacht zijn tanden bloot voor een foto met Lotto-Soudal

  Nadal tussen de jongens van Lotto-Soudal.

  De stage van Lotto-Soudal op Mallorca zit erop. De Belgische wielerploeg trainde er hard, maar nam ook af en toe tijd voor ontspanning. Voor een fotootje bijvoorbeeld met Rafael Nadal, die graag met de renners poseerde in zijn sportcentrum.

  Rafael Nadal is geboren en getogen op Mallorca. De tennisser heeft in Manacor een heus sportcentrum uit de grond gestampt, met onder meer een aantal padelterreinen, squashvelden, een fitnesscomplex, welness, zwembaden, voetbalvelden, tennisterreinen en een hotel dat zich specifiek concentreert op sporters.

  Het is daar dat de wielrenners van Lotto-Soudal de afgelopen dagen in de beste omstandigheden konden trainen. Rafael Nadal hemzelve kwam een kijkje nemen en liet zich gewillig fotograferen. Op de groepsfoto ziet u Nadal in het midden staan, met Tim Wellens en Jens Keukeleire links en rechts van hem en Victor Campenaerts voor hem.

  Nadal kreeg van ploegmanager Marc Sergeant nog een leuk aandenken: een shirt van het team met de handtekening erop van alle renners die op Mallorca aanwezig waren./

  "Spaghettiiiiii", voor de groepsfoto:

  Actie in het sportcentrum van Nadal:

  VIDEO: Onze man was vorige week in de Rafa Nadal Academy

  Video player inladen...