• home
 • video
 • pas verschenen

  Mile Svilar ziet "concurrent" Julio Cesar vertrekken bij Benfica

  Julio Cesar droeg sinds 2014 het keeperstruitje van Benfica.

  Benfica en de Braziliaanse doelman Julio Cesar (38) hebben hun samenwerking beëindigd. De Braziliaan was in de pikorde weggezakt naar de derde plaats. Het is niet duidelijk of de ex-doelman van onder meer Inter nog een nieuwe club zoekt.

  Julio Cesar voetbalde sinds de zomer van 2014 in het Estadio da Luz. De Braziliaan had bij Benfica nog een contract tot het einde van het seizoen, maar speelde dit jaar nog maar vier keer. De Portugees Bruno Varela en Mile Svilar bewaken dit seizoen het doel van Benfica.

  Julio Cesar beleefde zijn mooiste jaren bij Inter Milaan. Met de Italiaanse club veroverde hij 5 titels, 3 bekers en 1 keer de Champions League. Zijn interlandcarrière bij Brazilië zat er na de vernedering tegen Duitsland op het WK van 2014 op.

  Cesar kondigde zijn afscheid aan in een video op de clubsite van Benfica, maar het is niet bekend of hij elders nog aan de slag gaat.

  Julio Cesar neemt afscheid van zijn ploegmaats