• home
 • video
 • pas verschenen

  Australisch topscorer Cahill geraakt fit voor beslissende WK-kwalificatiewedstrijd

  Cahill is Australisch topscorer aller tijden met 50 doelpunten.

  De Australische goalgetter Tim Cahill is hersteld van zijn enkelblessure. De 37-jarige aanvallende middenvelder geraakt fit voor de allesbeslissende WK-kwalificatiewedstrijd tegen Honduras. "Ik voel me echt goed en heb er vertrouwen in dat ik aan de wedstrijd mag beginnen."

  Australië bereidt zich momenteel voor op de terugwedstrijd komende woensdag tegen Honduras (heenmatch: 0-0). De "Socceroos" kunnen weer rekenen op topscorer aller tijden, Tim Cahill, die opnieuw kan meetrainen met de nationale ploeg (foto).

  De Australische aanvallende middenvelder is hersteld van een enkelblessure en is naar eigen zeggen volledig klaar om in de basis te staan.

  Cahill raakte twee weken geleden geblesseerd tijdens de competitiewedstrijd van zijn team Melbourne City tegen Sydney FC. "We gaan er vol voor en pakken dat WK-ticket", vertelt Cahill vol vertrouwen.