• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Tom Van Imschoot volgt Wouter Vrancken op bij Lommel

  Tom Van Imschoot is opnieuw T1 bij Lommel.

  Tom Van Imschoot wordt opnieuw hoofdtrainer bij Lommel SK. Van Imschoot neemt het roer over van Wouter Vrancken, die zaterdag om persoonlijke redenen opstapte.

  Tom Van Imschoot had eerder al de sportieve leiding bij Lommel. De 36-jarige Van Imschoot was er trainer van november 2016 tot en met mei 2017. Daarna keerde hij terug naar zijn functie van sportief coördinator en werd Wouter Vrancken hoofdtrainer.

  Die Vrancken stapte zaterdag verrassend op "omwille van persoonlijke redenen". In zijn zoektocht naar een opvolger van Vrancken is Lommel nu opnieuw uitgekomen bij Van Imschoot.

  "Tom past perfect in het profiel dat we als club voor ogen hebben: jong, ambitieus, getalenteerd en Belgisch", zo klinkt het op de clubwebsite.

  "Hij kent de club, de spelersgroep en de reeks erg goed en weet als geen ander wat de ambitie van onze club is. Door Van Imschoot aan te stellen als T1 willen we de rust en continuïteit garanderen die - na het onverwachte vertrek van Wouter Vrancken - nodig zijn om onze ambitie te realiseren."

  Lommel degradeerde vorig seizoen uit 1B. Momenteel staat de club na 9 speeldagen aan de leiding in de eerste amateurklasse.