• home
 • video
 • pas verschenen

  Oklahoma haalt ook Carmelo Anthony en is plots titelkandidaat

  Kan Oklahoma Carmelo Anthony eindelijk aan een ring helpen?

  Russell Westbrook zal er dit seizoen niet alleen voorstaan bij Oklahoma City Thunder. Na Paul George komt nu ook Carmelo Anthony de ploeg versterken.

  Oklahoma City heeft een 2e topspeler kunnen aantrekken in het tussenseizoen. Eerder werd Paul George losgeweekt bij de Pacers en nu komt Carmelo Anthony over van de Knicks.

  De 33-jarige Anthony is al jaren een van de beste spelers in de NBA (zo werd hij al 10 keer uitgenodigd voor het All Star Game), maar een titel ontbreekt nog op zijn palmares.

  Bij de Knicks had de small forward geen uitzicht op een succesvol seizoen, maar bij OKC kan Anthony misschien wel meedoen om de prijzen. Anthony maakt de overstap in ruil voor Enes Kanter, Doug McDermott en een draft pick.

  Oklahoma heeft na het vertrek van Kevin Durant één seizoen geleden opnieuw een topteam bijeen gekregen. Russell Westbrook stond er vorig seizoen vaak alleen voor, nu moet hij meer hulp kunnen krijgen. OKC eindigde vorig seizoen 6e in het Westen en vloog er in de eerste ronde van de play-offs uit tegen Houston.