• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo viert goal in Camp Nou zoals Messi in Bernabeu

  Ook in het vieren wil Ronaldo niet onderdoen voor Messi.

  Het minste dat je over de passage van Cristiano Ronaldo gisterenavond in Camp Nou kan zeggen, is dat het opmerkelijk was. Hij scoorde niet alleen een prachtgoal en kreeg rood. Bij het vieren van zijn doelpunt bezorgde Ronaldo ons ook twee déjà vu's.

  Ronaldo scoorde in de 80e minuut de 1-2 voor Real Madrid in de heenmatch van de Spaanse Supercup. Zijn goal zette Real niet alleen opnieuw op voorsprong tegen Barcelona, het was ook de schoonheid van het doelpunt dat Ronaldo dreef tot een opmerkelijke viering.

  De Portugees trok eerst zijn shirt uit en patste met zijn gespierde lichaam zoals Balotelli dat deed op het EK 2012 tegen Duitsland. Maar dat was niet de enige knipoog die de superster in petto had.

  Daarna raapte hij zijn shirt op en toonde het op dezelfde manier waarop Messi vorig seizoen zijn beslissende doelpunt vierde in het Bernabeu-stadion van Real Madrid. Door zijn naam en nummer hoog voor zich in de lucht te houden.