• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Roland Lamah mag twee keer juichen op Independence Day

  Roland Lamah heeft het naar zijn zin in de VS.

  Roland Lamah en FC Dallas hebben de koppositie veroverd in de Western Conference van de MLS. Lamah scoorde twee keer in de 4-2-zege tegen D.C. United.

  De intussen 29-jarige Roland Lamah, een jeugdproduct van Anderlecht, floreert in de Verenigde Staten. Op de Amerikaanse Onafhankelijkheidsdag scoorde Lamah het tweede en vierde doelpunt in de 4-2-zege tegen D.C. United. Eerder deze week stond Lamah ook twee keer aan het kanon tegen Toronto. De Belg zit intussen al aan acht rozen dit seizoen.

  De vormcurve van Lamah loopt gelijk met die van zijn team. Na 18 (van de 34) speeldagen deelt Dallas de leiding in de Western Conference van de MLS met Kansas City.

  Bekijk het tweede doelpunt van Lamah:

  Geschorste Van Damme ziet pandoering voor LA Galaxy

  LA Galaxy had niet veel te vieren op Independence Day. Zonder de geschorste Jelle Van Damme ging de ploeg uit Los Angeles in eigen huis met zware 2-6-cijfers onderuit tegen Salt Lake City. Door die derde opeenvolgende nederlaag wordt LA Galaxy voorlopig uit play-offkoers geslagen.