• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De avond van LeBron James: punt missen, pint pakken

  LeBron James verraste de verkoopster.

  LeBron James en zijn Cleveland zijn met een overwinning begonnen aan hun halve finale tegen de Toronto Raptors. James maakte 35 punten en zorgde voor hét beeld van de avond toen hij een biertje pakte van een voorbijlopende verkoopster.

  In de eerste wedstrijd van de halve finale in de Eastern Conference was LeBron de drijvende kracht bij de Cleveland Cavaliers. Hij maakte 35 punten tegen de Toronto Raptors en loodste zijn ploeg zo naar een 116-105-overwinning.

  VIDEO: LeBron James scoort (en krijgt de bal in zijn gezicht)

  LeBron James loopt naar de bierverkoopster

  LeBron James tekende ook voor het moment van de avond, toen hij na een gemist punt naar de zijlijn liep, waar er net een verkoopster passeerde met een lading biertjes.

  Hij pakte een flesje vast en bracht het naar zijn mond, maar besloot dan toch maar niet te drinken. "Ik ben eigenlijk niet zo'n fan van bier", grapte hij achteraf. "Als ze rode wijn bij zich had, zou ik wel een slokje genomen hebben."

  Bekijk hier het opvallende moment:

  Houston Rockets - San Antonio Spurs: 126-99

  In de Western Conference stonden de Houston Rockets en de San Antonio Spurs tegenover elkaar voor de eerste wedstrijd van hun halve finale. Trevor Ariza maakte 23 punten, James Harden was goed voor 20 punten en 14 assists.