• home
 • video
 • pas verschenen

  Olympiakos mag toch titel vieren

  Olympiakos is nu zeker van de landstitel.

  De Griekse voetbalbond heeft besloten om geen zes punten af te trekken van Olympiakos Piraeus. Zo kan de Griekse club opgelucht adem halen en zijn zevende titel op rij vieren. Olympiakos krijgt wel een boete van 150.000 euro en vier thuiswedstrijden zonder supporters opgelegd.

  Olympiakos won afgelopen zondag met 5-0 van PAS Giannina en werd zo opnieuw kampioen. De Griekse spelers kon wel nog niet vieren omdat ze riskeerden zes punten te verliezen door supportersgeweld in de halve finale van de Griekse beker tegen AEK Athene. De tweede in de stand PAOK Saloniki, stond op zes punten en zou dan kampioen worden.

  Door de beslissing van de Griekse voetbalbond mag Olympiakos nu toch zijn landstitel vieren. PAOK Saloniki gaat wel nog in beroep tegen de beslissing van de Griekse voetbalbond.