• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Atletico Madrid verliest rechtsback Vrsaljko met kruisbandletsel

  De 25-jarige Kroatische international blesseerde zich zonder speler in de buurt.

  Sime Vrsaljko is enkele maanden buiten strijd. De Kroatische verdediger van Atletico Madrid viel gisteren al na twee minuten uit in de competitiematch tegen Sevilla zonder contact met een tegenspeler.

  Atletico maakte bekend dat Vrsaljko een blessure heeft opgelopen aan de kruisbanden van zijn linkerknie. Het is nog niet bekend hoe lang de 25-jarige international buiten strijd is, maar de ploegmaat van Yannick Carrasco lijkt de rest van het seizoen op zijn buik te mogen schrijven.

  Atletico staat na 28 speeldagen vierde in de Primera Division op 10 punten van leider Real Madrid, 8 punten van Barcelona en 2 punten van Sevilla, dat het gisteren met 3-1 klopte. Het team van coach Diego Simeone speelt ook nog in de kwartfinales van de Champions League, tegen Leicester.