Ga naar de inhoud

Algemeen directeur Beerschot-Wilrijk is overleden bij een ongeval

 zo 12 maart 2017 10:06
Marc Steenackers, algemeen directeur van voetbalclub Beerschot-Wilrijk, is vanmorgen overleden bij een auto-ongeluk. Steenackers werd pas in november vorig jaar aangesteld als directeur. Hij was 43 jaar.

Steenackers reed vanmorgen met zijn auto in op een werfvoertuig aan de Atomiumlaan in Wilrijk. Vermoedelijk was hij verblind door de laagstaande zon. Hij overleefde de aanrijding niet.

Steenackers werd in november vorig jaar nog aangesteld als de eerste algemeen directeur van Beerschot-Wilrijk. Hij had er zijn missie van gemaakt om de club te professionaliseren.

"De hele Beerschot Wilrijk-familie is aangeslagen", klinkt het in een mededeling op de website van de club. "Totaal van de kaart. Woorden schieten momenteel te kort om dit verschrikkelijke nieuws te vatten, laat staan te kaderen."

"In de eerste plaats gaan onze blijken van ongeloof, deelneming en sterkte uit naar zijn vriendin Jess, de familie Steenackers en zijn grote vriendenkring."

De club organiseert vanavond een rouwmoment in het stadion.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.