• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vastgoedservice gaat door in cross, zonder Van Aert, mét Pauwels (de sauzen)

  Jens Adams wordt de kopman van de "nieuwe" ploeg.

  Crelan-Vastgoedservice valt vanaf 1 januari uiteen in Veranda's Willems-Crelan (ploeg rond Van Aert) en Pauwels Sauzen-Vastgoedservice (ploeg rond Jens Adams). Pauwels Sauzen was al cosponsor van de huidige ploeg, maar zet dus een stapje hogerop.

  Dit wisten we al: Wout van Aert zal vanaf 1 januari voor de ploeg van Nick Nuyens rijden. In het veld samen met onder anderen Tim Merlier en Stan Godrie, op de weg met Timothy Dupont en Stijn Devolder.

  Maar ook voor de "overschot" van het huidige Crelan-Vastgoedservice wordt gezorgd. Jens Adams, Rob Peeters, Jelle Schuermans en Yannick Peeters zullen doorgaan onder de naam Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. Andere renners zullen de ploeg nog versterken.

  "Het veldrijden is een opportuniteit om meer naamsbekendheid in België te krijgen", zegt de nieuwe hoofdsponsor, die tot nu toe cosponsor was.

  "We zijn ervan overtuigd dat het management van de ploeg de komende jaren een meer dan volwaardig team zal uitbouwen met de focus op talent."

  Johan Verstrepen wordt de vaste ploegleider van de profs en beloften, maar ook Niels Albert (die ploegleider wordt bij de ploeg van Van Aert) blijft aan het team verbonden. Onder de vlag van Acrog-Balen zal Albert (foto) jongeren klaarmaken om door te groeien naar de hoofdmacht.