• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Club-huurling Castillo verovert met twee doelpunten de titel in Chili

  Castillo was de held bij zijn club.

  Nicolas Castillo is bij Club Brugge overbodig, maar bij Universidad Catolica is hij van goudwaarde. Met twee doelpunten bezorgde hij zijn jeugdploeg de titel in Chili.

  Nicolas Castillo streek in januari 2014 neer in Club Brugge. Hij scoorde er 12 keer in 26 wedstrijden, maar vond nooit helemaal zijn draai in België. Na eerdere uitleenbeurten aan Mainz en Frosinone keerde hij nu op huurbasis terug naar Universidad Catolica, zijn jeugdploeg in Chili.

  In zijn thuisland lukt het duidelijk wel want de 23-jarige aanvaller is met 13 doelpunten de topschutter in de competitie. Zijn twee treffers tegen Temuco bezorgde de ploeg zelfs zijn twaalfde landstitel. Dankzij de eindzege is Universidad Catolica volgend jaar ook zeker van een plaats in de Copa Libertadores.

  Castillo wordt nog tot midden volgend jaar uitgeleend door Club Brugge.

  Dolle vreugde bij Castillo en zijn ploegmaats: