• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Messi geeft over door turbulentie in het vliegtuig

  Messi op het Argentijnse trainingsveld.

  Lionel Messi is ziek geworden tijdens een vlucht met de Argentijnse nationale ploeg. De dokters moesten de vedette oplappen na een overgeefbeurt.

  Messi moest overgeven toen het vliegtuig dat de Argentijnse ploeg van Buenos Aires naar San Juan bracht te kampen kreeg met turbulentie. De teamdokters ontfermden zich over Messi en enkele van zijn ploegmaats, die zich eveneens onwel voelden.

  Argentinië speelt vandaag op de twaalfde speeldag in de Zuid-Amerikaanse kwalificatiezone voor het WK tegen Colombia. Messi en co moeten voor eigen volk in San Juan winnen om hun kansen op WK-deelname niet verder te hypothekeren.

  Argentinië staat met 16 op 33 (vier zeges, vier draws, drie nederlagen) zesde in de CONMEBOL-voorronde. De top vier plaatst zich rechtstreeks voor de eindronde in Rusland, de vijfde speelt een play-off tegen een land uit Oceanië

  Tweets: