• home
 • video
 • pas verschenen

  Golfster Chloé Leurquin kan het tij niet keren op dag 2

  Ook gisteren bleef Leurquin acht boven par.

  Chloé Leurquin heeft zich niet kunnen herpakken op de tweede dag van het golftoernooi. Ze eindigde met zeven slagen boven par. Halfweg het toernooi staat ze zo op de voorlaatste plaats, met 15 slagen boven par.

  Leurquin startte gisteren slecht met acht slagen boven par en geen enkele birdie. Vandaag trok ze die lijn door met een bogey op de eerste hole. Daarna volgden nog twee bogeys. Op de achtste hole maakte ze haar eerste birdie van het toernooi, maar het bleek ook meteen de enige van de dag.

  Na negen holes stond Leurquin op +2, maar daarna ging het mis. Met een bogey en twee double bogeys zakte ze verder weg naar +7. Halfweg het toernooi staat onze landgenote op de voorlaatste plaats met 15 slagen boven par.

  De Koreaanse Inbee Park nam vandaag de leiding over van Ariya Jutanugarn, maar de prestatie van de dag kwam op naam van Stacy Lewis. De Amerikaanse bleef acht slagen onder par en rukte op naar de tweede plaats in de tussenstand.