• home
 • video
 • pas verschenen

  Oma Peaty gaat uit de bol op Twitter: "Mijn kleinzoon heeft het gedaan"

  Mavis Williams is trots op haar olympische kleinzoon.

  Adam Peaty, de kersverse olympische kampioen op de 100m schoolslag, heeft er na zijn puike prestatie van vannacht een heleboel fans bij. Maar zijn grootste fan is wellicht zijn oma Mavis Williams (74), die met haar vreugde geen blijf weet op Twitter.

  Vannacht liet Adam Peaty een wereldrecord noteren op de 100m schoolslag. Mavis Williams, de grootmoeder van Peaty, is een fervent gebruiker van Twitter en ging volledig uit de bol na de olympische titel van haar kleinzoon.

  "Ik leerde Twitter kennen door mijn dochter en mijn doel is om meer volgers te hebben dan zij", aldus de 74-jarige Britse. "Het is een nieuwe hobby voor mij. Eentje waar ik mijn hersenen mee kan blijven trainen."

  "Mijn kleinzoon heeft het uitstekend gedaan. Je harde werk wordt beloond. Proficiat!", klonk ze euforisch op Twitter na de knalprestatie van Peaty.

  Enkele Tweets van de trotse grootmoeder