• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Nieuwe concurrent Mignolet gaat bijna pijnlijk in de fout tijdens oefenmatch

  Karius moest zich reppen om Odelusi van een doelpunt te houden.

  Loris Karius heeft gisteren geen verpletterende indruk nagelaten tijdens een oefenwedstrijd met Liverpool tegen Wigan. De nieuwe concurrent van Simon Mignolet ging tijdens de partij tegen de tweedeklasser bijna gruwelijk in de fout. Gelukkig voor de Duitser kon hij zijn misser zelf nog net op tijd rechtzetten.

  Karius kreeg een terugspeelbal van Joël Matip, ook een nieuwe naam bij de club van trainer Jürgen Klopp, niet onder controle.

  Wigan-aanvaller Odelusi lag op vinkenslag om de fout af te straffen, maar Karius kon nog net een tegendoelpunt verhinderen. De 23-jarige doelman kwam goed weg en hield daarna ook de nul. "Ik zal volgende keer proberen om het minder spannend te maken", reageerde Karius al met een knipoog.

  Liverpool won de oefenwedstrijd met 0-2 dankzij doelpunten van Ings en de 16-jarige Woodburn.  Mignolet, Benteke en Origi kwamen nog niet in actie.