• home
 • video
 • pas verschenen

  Nani versiert transfer naar Valencia tijdens het EK

  Nani scoorde op dit EK al twee keer.

  Eén dag voor hij met Portugal de halve finale op het EK speelt, heeft Nani zijn nieuwe club bekendgemaakt. De spits draagt volgend jaar het shirt van de Spaanse eersteklasser Valencia. Hij tekende er een contract voor drie seizoenen.

  Niet alleen de Rode Duivels zijn tijdens het EK bezig met het versieren van een transfer. Ook de Portugees Nani heeft zijn nieuwe club bekendgemaakt tijdens het toernooi. De aanvaller was nog maar sinds vorig seizoen een speler van Fenerbahce, maar nu verhuist hij al naar de Spaanse competitie.

  Bij Valencia wordt hij een ploegmaat van onze landgenoot Zakaria Bakkali en ex-Club Brugge-doelman Mathew Ryan. De 29-jarige international ondertekende een contract voor drie seizoenen. Voor Nani wordt Valencia zijn vierde club als profspeler, na Sporting Lissabon, Manchester United en Fenerbahçe.

  Het zijn drukke dagen voor Nani, want morgen speelt hij met Portugal de halve finale van het EK tegen Wales. Tot nu toe vond de Portugese spits op dit EK twee keer de weg naar doel.

  Valencia heeft nu drie spelers in de halve finales op het EK: