• home
 • video
 • pas verschenen

  Zeg niet langer Orica-GreenEdge, maar wel Orica-BikeExchange

  Jens Keukeleire is de enige Belge bij Orica-BikeExchange.

  Orica-GreenEDGE gaat met onmiddellijke ingang Orica-BikeExchange heten. De Australische WorldTour-formatie start zaterdag ook met een gloednieuwe uitrusting in de Ronde van Frankrijk.

  BikeExchange, een online marktplaats voor alles wat met fietsen te maken heeft, is al van bij het begin betrokken bij het Orica-project. Door de "promotie" naar hoofdsponsor hoopt het nu nieuwe markten te kunnen bereiken buiten de Australische landsgrenzen.

  "Het extra sponsoren van een profploeg geeft ons een enorme kans om ons merk wereldwijd onder de aandacht te brengen. We hebben dit team zien groeien en willen door de uitbreiding van ons sponsorschap miljoenen mensen over de hele wereld bereiken", aldus mede-oprichter Jason Wyatt.

  Ook teameigenaar Gerry Ryan is in de wolken met de nieuwe verbintenis. "Ik denk dat we in 2017 en 2018 een gooi moeten kunnen doen naar de eindzege in de Tour. We gaan steeds meer voor het algemeen klassement en bouwen daar een team omheen."

  De nieuwe uitrusting van Orica-BikeExchange: