• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi verwelkomt twee nieuwe Amerikanen voor volgend seizoen

  Charleroi-coach Angillis kan binnenkort op twee nieuwkomers rekenen.

  Spirou Charleroi heeft zich versterkt met de Amerikanen Dietrich James Richardson en Darnell Harris. Ze tekenden beiden een contract voor een jaar.

  Richardson (1.91m) is een 25-jarige shooting guard. Afgelopen seizoen was hij actief voor Kouvot, waarmee hij de Finse titel veroverde. Richardson werd er verkozen tot beste buitenlander in het kampioenschap en MVP in de finale.

  De 24-jarige power forward Harris (2.03m) trad het voorbije seizoen aan voor de ploeg van Middle Tennessee State University. In het verleden was hij even op proef bij de NBA-teams Memphis Grizzlies en Milwaukee Bucks.

  Charleroi is nog op zoek naar een extra speler om zijn kern te vervolledigen voor de komende seizoen.