• home
 • video
 • pas verschenen

  Tom Waes: "Proficiat met het bekertje, heren van Wilrijk"

  Tom Waes stond zaterdagavond stijf van de stress.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  0 / 0

  Tom Waes stond zaterdagavond stijf van de stress.

  Video player inladen ...
  Video player inladen ...
  Antwerp-fan Tom Waes wordt gejend door de supporters van Beerschot-Wilrijk. Op Instagram heeft de tv-presentator een bericht voor de stadsrivaal. "We zien elkaar als jullie bij de grote mensen mogen spelen", laat de durfal weten.

  Het Instagram-bericht van Tom Waes voor (Beerschot)-Wilrijk

  Antwerp greep zaterdag naast de promotie naar de hoogste afdeling. Beerschot-Wilrijk kroonde zich een dag later tot kampioen in de derde klasse.

  Volgend seizoen speelt Antwerp in de B-reeks van eerste klasse, de vroegere tweede klasse. Beerschot-Wilrijk komt uit in de eerste klasse van de amateurliga.

  Tom Waes zaterdagavond: "Verschrikkelijk"

  Tom Waes stond zaterdagavond stijf van de stress tijdens de beslissende wedstrijd tegen Eupen (0-0) in tweede klasse. De televisiepresentator volgde zijn favoriete ploeg langs de zijlijn.

  Waes schreeuwde het team vooruit. Zonder succes. Ook volgend seizoen speelt Antwerp niet op het hoogste niveau.

  "Verschrikkelijk", zuchtte Waes. "Het is gewoon kut dat we nog maar eens in tweede klasse moeten spelen. We geraken er precies niet uit."

  "In het begin van het seizoen vond ik het goed als we in de top 5 zouden staan. We zijn verder geraakt. We speelden voor de titel, maar haalden het niet. Hoe dicht kan je eindigen? Hoe dicht?"

  In enkele weken gaf Antwerp een bonus van acht punten weg. "Dat hoef je mij niet uit te leggen. Dat weet iedereen zeer goed hier op de Bosuil. Het is klote, maar volgend seizoen proberen we het nog eens."

  Video player inladen ...

  Luk Wyns: "Goeie training"

  Ook Luk Wyns is een diehardfan van Antwerp. "Wij komen terug", zei de acteur, regisseur en televisiemaker zaterdagavond in het plat Antwerps.

  "Dit was een goeie training om volgend seizoen kampioen te worden. Dat is het dna van "den Antwerp": wij geven niet op. Ik heb niet moeten janken, straks misschien."

  Video player inladen ...