• home
 • video
 • pas verschenen

  De Roover moet opkrassen bij Lommel United

  De Roover was de opvolger van Vreven in Lommel.

  Bart De Roover is niet langer de trainer van tweedeklasser Lommel United. Assitent Tom Vandervee neemt voorlopig zijn taken over.

  Ex-Rode Duivel Bart De Roover (48) was bij Lommel United de opvolger van Stijn Vreven, die afgelopen zomer naar Waasland-Beveren verhuisde.

  Maar het bestuur van Lommel United heeft na 25 speeldagen beslist om de samenwerking met De Roover stop te zetten. Lommel United staat op een 8e plaats met 36 punten, op 12 punten van leider Antwerp.

  "We willen Bart bedanken voor de samenwerking", laat de club weten. "We gaan op zoek naar een nieuwe hoofdcoach, maar voorlopig zal assistent Tom Vandervee overnemen. We wensen hem veel succes met zijn tijdelijke opdracht."

  Tweets: