• home
 • video
 • pas verschenen

  Toewijding! Davis speelt Super Bowl met gebroken arm

  De geopereerde arm van Davis had meer weg van een football.

  De Denver Broncos hebben de 50e Super Bowl gewonnen, maar de strafste prestatie kwam toch van Panthers-linebacker Thomas Davis, die met een gebroken arm speelde. Zijn opoffering mocht niet baten, want de Broncos wonnen met 24-10.

  Toen Thomas Davis twee weken geleden zijn onderarm brak, leek de Super Bowl wel heel veraf voor de 32-jarige linebacker van de Carolina Panthers. Maar Davis toonde zich strijdvaardig.

  "Ik heb twee weken om te herstellen en ik zal daar elke seconde van gebruiken. Ik zal mijn eerste Super Bowl echt niet missen, ga daar maar van uit", klonk het toen. En zo geschiedde, Thomas Davis stond vannacht tussen de lijnen.

  Zijn arm had misschien meer weg van van een football, maar Davis gaf zich volledig. Met vijf tackles liet hij zich zeker niet afschrikken door zijn gebroken arm. Uiteindelijk mocht het niet baten, de Panthers verloren met 24-10 van de Broncos.