• home
 • video
 • pas verschenen

  Vormer (Club) tekent bij tot 2020 in Slimste Mens-stijl

  Vormer had alle trefwoorden goed en wint een contract tot 2020.

  Op een wel heel originele manier heeft Ruud Vormer laten weten dat hij tot 2020 de kleuren verdedigt van Club Brugge: met vier trefwoorden alsof de Nederlander deelneemt aan de quiz de Slimste Mens ter Wereld.

  "Wat kan je allemaal vertellen over Ruud Vormer?", luidde de vraag voor de Nederlandse middenvelder van Club Brugge. Onder het goedkeurend oog van Slimste Mens-presentator Erik Van Looy raadde Vormer alle trefwoorden.

  De Nederlander speelt sinds september 2014 bij Club en is uitgegroeid tot een betrouwbare pion in het elftal van Michel Preud'homme. In de competitie staat Vormers doelpuntenteller dit seizoen op vijf. Club Brugge vertoeft momenteel in Midtjylland, waar het zich morgen probeert te verzekeren van een Europese lente.

  Op de persconferentie voor de match kwam Vormer even terug op  de deal: "De onderhandelingen hebben een paar maand geduurd, maar dat is altijd het geval bij een nieuw contract. Ik ben heel tevreden en blij dat ik nog een tijdje bij Club kan spelen."