• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Siebe Schrijvers verlengt zijn contract in de Cristal Arena

  Schrijvers scoorde dit seizoen vijf keer voor Racing Genk.

  Siebe Schrijvers heeft zijn contract bij Racing Genk verlengd tot juni 2019. Zijn vorig contract liep af aan het einde van het komende seizoen.

  De 18-jarige aanvaller krijgt ook een nieuw rugnummer toegewezen. Schrijvers zal voortaan met het nummer 18 op de rug spelen. De wissel komt er op vraag van Schrijvers zelf. Dat maakt Racing Genk bekend.

  Schrijvers kwam op zeer jonge leeftijd van Racing Peer naar de Cristal Arena. Hij doorliep alle jeugdreeksen en ondanks grote buitenlandse interesse tekende Schrijvers op zestienjarige leeftijd zijn eerste profcontract in Genk.

  De jeugdinternational maakte zijn debuut in het eerste elftal in het seizoen 2012-2013. In de wedstrijd tegen Club Brugge op de slotspeeldag van play-off I kwam hij voor het eerst tussen de lijnen. Vorig seizoen was hij in 32 competitiewedstrijden goed voor vijf doelpunten en twee assists.

  Bericht Racing Genk: