• home
 • video
 • pas verschenen

  Lokeren verwelkomt Kroatische rechtsachter

  Ticinovic is al de negende transfer van Lokeren deze zomer.

  Bob Peeters heeft zijn vervanger voor de vertrokken Georgios Galitsios beet. Bij het Deense Nordsjaelland plukte Sporting Lokeren de Kroaat Mario Ticinovic weg. Die tekent op Daknam een contract voor vier seizoenen.

  Ticinovic komt uit de jeugdopleiding van het Kroatische Hajduk Split. Sinds 2012 stond hij op de loonfiche van Nordsjaelland, waar hij 96 keer in actie kwam. Lokeren kaapt Ticinovic nu gratis weg uit Denemarken.

  De 23-jarige polyvalente verdediger kan zowel op rechts als op links uit de voeten en wordt in eerste instantie gehaald als vervanger van Georgios Galitsios. De Griek trok na drie seizoenen de deur op Daknam achter zich dicht.

  Lokeren is na het vertrek van sterkhouders als Vanaken, De Pauw en trainer Peter Maes erg actief op de transfermarkt. Ticinovic is al de negende transfer van de Oost-Vlamingen en trainer Bob Peeters.