• home
 • video
 • pas verschenen

  Sven Nys komt als een van de eersten aan in Bakoe

  Mountainbikers Jef Luytten en Sven Nys verkennen Bakoe.

  Vrijdag gaan in Bakoe de allereerste Europese Spelen van start. De eerste Belgische deelnemers zijn gisteren aangekomen in de hoofdstad van Azerbeidzjan. Sven Nys (38) zit al op zijn mountainbike. Zaterdag komt hij in actie.

  De eerste Belgen in Bakoe

  Hier slapen de atleten

  De volleybalspeelsters zijn op komst

  België met 53 vrouwen en 64 mannen in 16 sporten

  In totaal nemen 117 Belgische atleten deel aan de Europese Spelen in Bakoe (12-28 juni): 53 vrouwen en 64 mannen komen in actie in 16 sporten. Zaterdag bijten Nele De Vos (karate), Sven Nys, Jeff Luyten (mountainbike), Charlotte Deldaele, Sofie Hooghe, Claire Michel (triatlon) en de Yellow Tigers (volleybal) de spits af.