• home
 • video
 • pas verschenen

  Belhocine wordt de rechterhand van Walem bij Kortrijk

  Karim Belhocine bergt zijn voetbalschoenen op.

  Na de komst van nieuwe hoofdtrainer Johan Walem is Kortrijk nu ook klaar met de rest van zijn technische staf. Karim Belhocine wordt T2 bij KVK, Cédric Berthelin is de nieuwe keeperstrainer.

  Voor Karim Belhocine betekent zijn nieuwe job van assistent-coach een terugkeer naar Kortrijk, waar hij tussen 2008 en 2011 actief was als speler. Vorig seizoen stond hij nog op de loonlijst bij kampioen AA Gent, maar de laatste maanden kwam hij niet meer aan de bak. De Fransman hangt nu zijn voetbalschoenen aan de haak en kiest voor een nieuw avontuur als T2 aan de zijde van Johan Walem.

  De nieuwe keeperstrainer van Kortrijk wordt Cédric Berthelin. De 38-jarige Berthelin was de voorbije twee seizoenen aan de slag als keeperstrainer bij KV Oostende. Ook Eric Dehaeseleer wordt toegevoegd aan de technische staf. Dehaeseleer, die in het verleden fysieke coach was bij Anderlecht, gaat die job nu ook vervullen in Kortrijk.