• home
 • video
 • pas verschenen

  Trajkovski ruilt Zulte Waregem voor Palermo

  Trajkovski kon bij Zulte Waregem nooit helemaal overtuigen.

  Aleksandar Trajkovski zal volgend seizoen voor Palermo spelen. De 22-jarige Macedonische international tekende voor vijf seizoenen op Sicilië en verlaat Zulte Waregem.

  In de zomer van 2011 werd  Trajkovski door Zulte Waregem voor 1,1 miljoen euro en voor de neus van Anderlecht weggeplukt bij het Kroatische Inter Zapresic.

  Maar Trajkovski had moeite om zich door te zetten aan de Gaverbeek. Tijdens het seizoen 2013-2014 verhuurde Francky Dury de Macedoniër voor een seizoen aan KV Mechelen. Afgelopen seizoen speelde hij opnieuw voor Essevee.

  De buitenspeler zet nu een streep onder zijn Belgische verblijf en mag bij de Italiaanse middenmoter Palermo proberen om het Argentijnse goudhaantje Paulo Dybala te doen vergeten. Dybala maakte vorige week de overstap naar Juventus, voor maar liefst 32 miljoen euro.

  Trajkovski, die nog een contract voor één seizoen had bij Zulte Waregem, is door het dolle heen: "Ik ben heel gelukkig met deze transfer. Dit is een stap voorwaarts in mijn carrière en een grote uitdaging. Ik hoop dat ik samen met de club mooie dingen kan laten zien en dat ik veel goals kan maken in het shirt van Palermo."

  "Ik heb de club het voorbije seizoen gevolgd, net als de hele Serie A. Het is altijd mijn grote droom geweest om in een grote competitie te mogen voetballen. Ik zal er alles aan doen om er te slagen."

  Tweets: