• home
 • video
 • pas verschenen

  Freya Aelbrecht mag CL-beker niet omhoog steken

  Busto Arsizio (in het rood) verloor de CL-finale.

  Busto Arsizio, de volleybalploeg van Freya Aelbrecht, heeft de finale van de Champions League verloren. Aelbrecht kwam wel niet van de bank tegen Eczacibasi Istanbul, dat de match met duidelijke 3-0-cijfers won: 25-22, 25-20, 25-21.

  Yellow Tiger Freya Aelbrecht is pas terug na een zware knieblessure en raakte niet in de basisploeg van Busto Arsizio. In de halve finale gisteren mocht ze nog in elke set invallen, maar in de finale kreeg ze geen rol als joker bij haar Italiaanse ploeg.

  Haar ploegmaten konden niet op tegen de aanvallende kracht van Eczacibasi Istanbul. Bij de Turken waren Bethania De la Cruz de Pena en Jordan Larson-Burbach de spilfiguren. Zij bezorgden hun ploeg een allereerste CL-triomf.