• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge speelt vijf keer in uitverkocht Jan Breydelstadion

  De Brugse fans geloven voluit in hun kansen voor de titel.

  Club Brugge zet na de bekerwinst ook vol in op de titel. Bij blauw-zwart begon gisteren de verkoop van de losse tickets voor Play-off I, amper een dag later zijn alle kaartjes de deur uit. Club kan in de race om de titel dus rekenen op de aanmoedigingen van 29.062 fans.

  De bekerwinst tegen Anderlecht heeft Club Brugge geen windeieren gelegd. De fans van blauw-zwart geloven in een bekroning van het boerenjaar op het einde van het seizoen en willen er absoluut bij zijn als Club zijn eerste titel in tien jaar zou pakken.

  De Play-off I-wedstrijden zaten bij Club Brugge al inbegrepen in een seizoensabonnement, maar vanaf gisteren konden de fans ook losse tickets kopen. Die blijken erg gegeerd, want amper een dag later zijn alle vijf de wedstrijden uitverkocht.

   

  Ook stormloop op abonnementen bij AA Gent

  Ook in de Ghelamco Arena loopt de ticketverkoop als een trein. Voor de wedstrijden in Play-off I kon AA Gent tot dusver al 14.541 stuks aan de man brengen, een record in het bestaan van de club. De wedstrijd tegen Club Brugge op 26 april is al uitverkocht.