Ga naar de inhoud

Reus verlengt tot 2019: "Dortmund is mijn club"

 di 10 februari 2015 14:43
Publiekslieveling Marco Reus verlengt zijn contract.
Marco Reus heeft zijn contract bij Borussia Dortmund tot eind 2019 verlengd. Door de belangstelling van heel wat topclubs stuurde de Bundesliga-club op een verlenging aan. De Duitse international had nog een contract tot midden 2017.

Marco Reus verhuisde in 2012 van Mönchengladbach naar Dortmund. Hij tekende toen een contract tot 2017, maar Dortmund heeft die overeenkomst nu opengebroken tot 2019.

"Dortmund is mijn stad en mijn club. Ik kijk uit naar een succesvolle toekomst met ons team. We hebben dus nog heel wat werk", beseft de aanvallende middenvelder. Dortmund kon dit seizoen nog maar 5 van zijn 20 competitiematchen winnen en staat momenteel 16e  in de Bundesliga.

Reus was in 169 Bundesliga-duels goed voor 70 doelpunten en trof 7 keer raak voor de nationale ploeg in 23 interlands. Opvallend is wel dat er, wellicht door de mindere resultaten van Dortmund, geen opstapclausule zou opgenomen zijn in de nieuwe verbintenis.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.