• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Colpaert: "Les voor jeugd om voorzichtiger om te gaan met leven"

  De spelers van Zulte Waregem kwamen het rouwregister tekenen.

  De spelers van Zulte Waregem hebben het rouwregister van Junior Malanda getekend. "Ik kan alleen maar goeie dingen zeggen over hem", zegt Karel D'Haene. "Als je overlijdt op je 20e heb je niets gehad aan je leven", zegt Steve Colpaert.

  Junior Malanda verongelukte afgelopen zaterdag op een Duitse autosnelweg. Zijn ex-ploegmaats van Zulte Waregem tekenden vandaag het rouwregister dat de club heeft geopend.

  "Hij is veel te vroeg gegaan. Op je 20e heb je nog niets gehad aan je leven", vindt Steve Colpaert. "Dit is een les voor de jeugd om toch voorzichtiger om te gaan met het leven."

  "Junior lag heel goed in de groep. Hij had zich heel snel aangepast en maakte graag lol. We hebben samen veel goeie en slechte moment beleefd."

  Ook Karel D'Haene is er het hart van in. "Het is toch een raar moment om die foto te zien. Dan denk je terug aan de momenten die je samen meegemaakt hebt."

  "Hij had nog een hele toekomst voor zich, maar in één klap is dat voorbij. Dat is moeilijk."

  Ook bij D'Haene lag Malanda in de bovenste lade. "Hij was een heel enthousiaste jongen, die met volle teugen van het leven genoot en vriendelijk was tegen iedereen. Ik kan er alleen maar goeie dingen over zeggen."