• home
 • video
 • pas verschenen

  Torres dicht bij uitleenbeurt aan Atletico Madrid

  Torres maakte in 2011 de overstap naar Chelsea, maar kon er nooit doorbreken.

  Atletico Madrid wil Fernando Torres inlijven voor de tweede seizoenshelft. De Chelsea-spits kon bij zijn uitleenbeurt aan AC Milan nog geen potten breken en lijkt nu zijn carrière opnieuw te willen lanceren bij zijn jeugdclub.

  Chelsea stalde Torres in augustus bij AC Milan, maar ook daar krijgt de 30-jarige spits zijn doelpuntenmachine niet aangezwengeld. In tien wedstrijden in de Serie A wist hij maar één keer te scoren. Een nieuwe uitleenbeurt aan Atletico Madrid lijkt dus mogelijk.

  "De deal is bijna rond en we zijn aan het wachten tot de laatste zaken vastliggen", zegt German Burgos, de assistent-trainer van Atletico Madrid. "Hij zal een belangrijke versterking zijn voor de tweede seizoenshelft."

  Waarschijnlijk zal vleugelaanvaller Alessio Cerci de omgekeerde beweging maken als deel van de deal. Atletico is de jeugdclub van Torres. Hij speelde bij de A-kern van 2001 tot 2007.