• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mark Allen gunt Luca Brecel geen enkel frame

  Luca Brecel had geen verhaal tegen Mark Allen.

  Luca Brecel is er niet in geslaagd om de derde ronde van het EK Championship in York te bereiken. Onze 19-jarige landgenoot was kansloos tegen Mark Allen. De Noord-Ier was met 6-0 een maatje te groot voor Brecel. Vorig jaar verloor Brecel ook in de tweede ronde.

  Mark Allen is in vorm dit seizoen, met verloren finales in de Sjanghai Masters en het International Championship. Dat bewees hij ook tegen Luca Brecel. De Belg moest van bij de start het spel ondergaan.

  Brecel kreeg wel enkele kansen om op het scorebord te geraken, maar hij kon die niet benutten. Alles strafte elk foutje af en zo stonden er heel snel zware 6-0-cijfers op het bord.

  Mark Allen (NIe/6) - Luca Brecel (57) 6-0

  Frames: 65/44 - 77(53)/0 - 64(64)/2 - 69(55)/33 - 84(84)/41 - 80/11