• home
 • video
 • pas verschenen

  Ribéry trotseert twee middelvingers

  Franck Ribéry schrikt, maar blijft kalm.

  Een supporter van Hamburg heeft in de bekerwedstrijd tegen Bayern (1-3) Franck Ribéry belaagd. De veldbestormer duwde zijn sjaal in het gezicht van de Fransman en toonde hem zijn middelvingers. "Kan gebeuren", lachte Ribéry na de gewonnen wedstrijd.

  Het gebeurde in de laatste minuten van de Duitse bekerwedstrijd tussen Hamburg en Bayern München (1-3).

  Franck Ribéry, die het derde doelpunt van Bayern had gescoord, kreeg het bezoek van een veldbestormer. De Hamburg-fan liet de Fransman eerst zijn sjaal en daarna zijn twee middelvingers zien. Het veiligheidspersoneel rekende de man in.

  "Waanzin. Kan gebeuren", lachte Ribéry het voorval weg. Hamburg kon er niet mee lachen. "We verontschuldigen ons voor die actie. Dat is Hamburg onwaardig", klinkt het in een tweet van HSV, dat de fan een strenge straf wil opleggen.