• home
 • video
 • pas verschenen

  Balotelli komt maar niet tot scoren in Engeland

  Balotelli heeft nog niet gescoord in het Liverpool-shirt.

  Mario Balotelli is aan een triestig reeksje bezig. Zijn laatste doelpunt in de Premier League dateert al van 28 november 2012.

  Als hij zijn dagje heeft, kan Super Mario élke verdediging oprollen. Die dagjes zijn in de Premier League schaars geworden. In zijn laatste 21 optredens in de Engelse competitie (16 voor Manchester City en 5 voor Liverpool) kon de excentrieke aanvaller maar één keer juichen.

  Op 28 november 2012 deed de Italiaan voor de laatste keer de Britse netten trillen, toen scoorde hij nog voor Manchester City tegen Wigan. In Italië veranderde hij opnieuw in een doelpuntenmachine, want in 37 wedstrijden in de Serie A voor Milan scoorde de bad boy 26 keer. 

  Voorlopig is zijn terugkeer naar de Premier League nog geen succesverhaal, want na vijf wedstrijden voor Liverpool zwijgt het kanon nog steeds. Aan kansen ontbreekt het de Italiaan nochtans niet...