• home
 • video
 • pas verschenen

  Walter Grootaers: "Wachten op Swinkels"

  Arjen Swinkels (r) viel vlak voor het seizoen geblesseerd uit.

  Lierse tilt niet te zwaar aan de 6-1-nederlaag in Westerlo. "De blessures spelen een grote rol", stelt ondervoorzitter Walter Grootaers. "Vooral achteraan. We missen Swinkels om de ploeg aan te sturen."

  De nieuwe coach Slavisa Stojanovic heeft Lierse voorlopig niet op de rails gekregen. "Hij staat nog maar twee weken aan het roer, hij krijgt alle krediet", reageert Walter Grootaers (rechts op de foto) bij Sporza.

  "We zitten met een ploeg met weinig ervaring, onze spelers mét ervaring liggen in de lappenmand. Het is wachten tot die hersteld zijn, zeker achteraan."

  "Die blessures spelen een grote rol. Als Swinkels er weer staat, kan hij de ploeg weer sturen. Ook Matoukou kan het team heel wat bijbrengen. Nu staan ze achteraan wat verloren."

  "We weten dus dat het eigenlijk wel goed zit, maar we hebben pech. Net op de belangrijkste posities zijn we onze spelers kwijt. "

  "Ik schiet niet in paniek en dat doen we ook binnen het bestuur niet. Stojanovic speelt nu op dezelfde manier als Stanley Menzo, maar dat is omdat hij momenteel niet anders kan."