• home
 • video
 • pas verschenen

  Napoli-preses: "Fellaini heeft het hoofd van een leeuw"

  Blijft Fellaini bij ManUtd of trekt hij naar Italië?

  Heel wat Rode Duivels krijgen stilaan duidelijkheid over hun toekomst bij hun club. Of Marouane Fellaini in de plannen van Manchester United-coach Louis van Gaal past, is nog niet duidelijk. Maar Fellaini kan wel rekenen op de interesse van Napoli.

  Italiaanse media hadden al gemeld dat Marouane Fellaini op de radar van Napoli staat. Volgens La Gazzetta dello Sport wil de Italiaanse club de middenvelder eerst huren. Dries Mertens, die aan zijn tweede seizoen bij Napoli begint, zou alvast ingeschakeld worden om Fellaini te overtuigen.

  Het Italiaanse Radio Kiss Kiss polste bij Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis naar de interesse voor Fellaini. "Hij heeft alvast het hoofd van een leeuw", laat de flamboyante preses weten.

  "Gökhan Inler (een andere middenvelder, red.) werd hier destijds gepresenteerd als een leeuw. Hij heeft weinig haar, Fellaini kan dat dus al compenseren. Zijn haar ligt zeker in lijn met de Napolitaanse stijl. Maar we denken niet alleen aan Fellaini. Er liggen nog opties op tafel."

  Aurelio De Laurentiis met Gökhan Inler bij zijn voorstelling bij Napoli in 2011