• home
 • video
 • pas verschenen

  Ook Cercle, KV Mechelen en Lierse trainen een eerste keer

  Voor Lorenzo Stalens wordt het zijn tweede seizoen als hoofdcoach bij Cercle Brugge.

  Het WK is nog maar net begonnen, maar de Belgische eersteklassers denken al aan het volgende seizoen. Eerder stapten Club Brugge, Kortrijk en AA Gent al voor een eerste keer het grasveld op, maandag trainden ook Cercle Brugge, KV Mechelen en Lierse opnieuw.

  Cercle Brugge

  Voor Cercle Brugge begint het seizoen op 26 juli tegen AA Gent. Vanmorgen trainden Lorenzo Staelens en zijn spelers een eerste keer. 30 enthousiaste toeschouwers zagen hoe de jongens van Staelens in een ontspannen sfeer aan hun seizoen begonnen. De coach mocht meteen heel wat nieuwe gezichten verwelkomen, waaronder Dussenne en Werner, beiden ex-Bergen.
   

  Lierse

  Ook Lierse startte vandaag met de voorbereiding. De club lastte vandaag meteen twee trainingen in. Trainer Stanley Menzo moest wel nog een heel wat spelers missen. Ook Losada, die om familiale redenen nog in het buitenland verblijft, was er niet bij. De enige nieuwe naam was Ludovic Buysens, overgekomen van OHL.

  KV Mechelen

  Ook KV Mechelen verzamelde zijn troepen een eerste keer. Voor trainer Jankovic was het de eerste kennismaking met de spelersgroep. 200 toeschouwers maakten de eerste pittige training mee.

  Er waren een paar opvallende nieuwkomers aan het werk, zoals de van Bergen overgekomen flankaanvaller Tim Matthys, en Veselinovic, ex-Anderlecht. Ook Ibrahima Cissé, overgenomen van vicekampioen Standard, mag een blikvanger heten

  Voor Mechelen start het seizoen op 27 juli thuis tegen Racing Genk.