• home
 • video
 • pas verschenen

  Clement duikt op bij de training van Cercle Brugge

  Clement zit zondag in de derby gewoon op de bank bij Club Brugge.

  Een opmerkelijk beeld vandaag op training bij Cercle Brugge: vier dagen voor de Brugse derby tussen Club en Cercle verscheen Philippe Clement, de assistent van Michel Preud'Homme bij Club, op de training van Cercle Brugge.

  "In het kader van mijn trainersopleiding bij de Belgische voetbalbond volgde ik vandaag een dag de training op Cercle Brugge. Samen met enkele van mijn collega-studenten", zegt Clement op de website van Club Brugge.

  Onder die medestudenten waren onder meer Vital Borkelmans en Sven Vermant. Zo leek het even een Club-reunie op het veld van Cercle.

  "Dat ons bezoek aan Cercle vier dagen voor de derby valt, is natuurlijk louter toeval. Deze voormiddag volgden we de training en na de middag krijgen we een rondleiding op de club en in het stadion."

  "Cercle trainde in de voormiddag vooral op aanvallen en afwerken, dus dat is niet relevant voor de wedstrijd tegen ons", grapte Clement. "Ze zullen zondag niet moeten aanvallen en afwerken."