• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Standard plaatst Öztürk bij team van Ryan Donk

  Öztürk kon coach Luzon nooit helemaal overtuigen.

  Standard laat Alpaslan Öztürk een half jaar naar Kasimpasa in Turkije gaan. Öztürk kwam vorige zomer over van het failliete Beerschot AC, maar kon bij Standard nooit echt een basisplaats veroveren.

  Alpaslan Öztürk ruilde in juni Beerschot AC voor Standard. Hij tekende een contract voor vijf jaar in Luik en mocht van coach Guy Luzon af en toe in actie komen. Maar een vaste basisstek veroveren, lukte niet.

  Standard laat Öztürk nu de rest van het seizoen uitdoen bij Kasimpasa. De Turkse belofte-international wordt bij de nummer drie uit Turkije ploegmaat van onder meer Ryan Donk, de ex-Club Brugge-verdediger. Kasimpasa bedong ook een aankoopoptie.