• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  De fauw verlengt bij Zulte Waregem

  Davy De fauw: "Ik wil mijn carrière afsluiten bij Zulte Waregem.

  Davy De fauw heeft zijn contract bij Zulte Waregem met twee jaar verlengd. De 32-jarige aanvoerder ligt nu tot juni 2016 vast bij de vicekampioen.

  "Ik ben heel tevreden met deze verlenging", reageert de rechtsachter. "Ik ben heel trots om kapitein van Zulte Waregem te zijn. De club heeft de laatste jaren grote stappen vooruit gezet en ik ben trots dat ik daar deel van uitmaak."

  "Ik kan me volledig vinden in de visie en toekomstplannen van Essevee, zoals de stadionplannen en de opleiding van jongeren onder hoede van ervaren spelers. Ik wil die beloftevolle jongeren verder sturen en begeleiden. Het is dan ook de bedoeling dat ik hier mijn carrière afsluit. Daarna zien we wel weer wat de toekomst brengt."